Logo Universiteit Utrecht

De gezonde toer

Weet Waar Je Eet (mobiele app-studie)

Woont u in Kanaleneiland/Transwijk en bent u tussen de 18 en 65 jaar? Dan hebben we uw hulp nodig om de snackomgeving in Kanaleneiland te verbeteren!

We zijn momenteel op zoek naar mensen die 3 dagen lang willen bijhouden wat ze eten en drinken in een speciaal hiervoor ontwikkelde app. U maakt een foto van uw eten en/of drinken en beantwoordt vervolgens een aantal korte vragen hierover. Ook registreert de app met GPS waar u bent op het moment dat u uw eten en/of drinken registreert. Hiermee willen we in kaart brengen op welke plekken in Kanaleneiland en Transwijk mensen gezonde en ongezonde dingen eten.

Bent u geïnteresseerd en zou u graag willen deelnemen aan de ‘Weet Waar Je Eet’ studie die in april begint? Meld u dan nu aan! Als waardering voor uw enthousiaste bijdrage krijgt u een persoonlijk bedankje.

U kunt zich aanmelden voor deze mobiele app studie door een e-mail te sturen naar opdegezondetoer@uu.nl. Vermeld in deze e-mail uw naam, leeftijd en in welke wijk u woont (Kanaleneiland of Transwijk).